Thorsby opportunistisch: ''Een goed moment om weer eens te scoren''

( 1 reacties)
Thorsby opportunistisch: ''Een goed moment om weer eens te scoren''

Komend weekend staat de derby tussen SC Heerenveen en FC Groningen op het programma. Hoewel FC Groningen een mindere start van de competitie kende, lijken ze op de weg terug. Morten Thorsby kijkt uit naar het duel met de Groningers.

"Ik heb goede herinneringen aan het duel met FC Groningen, vorig seizoen waren het wel mooie duels", blikt Thorsby terug op de twee gelijke spelen. "Het is altijd mooi, uit en thuis. Het is altijd wel speciaal en het is een belangrijke wedstrijd."

Vorig seizoen in het duel met FC Groningen wist Thorsby twee keer te scoren. "Het was een goed gevoel dat ik kon scoren, maar het was jammer dat het vier minuten voor tijd de gelijkmaker werd gescoord. Als je zo laat in de wedstrijd een goal tegen krijgt, dan voelt het altijd als verlies, maar wel mooi dat ik kon scoren. Ik hoop dat ik dit jaar weer kan scoren. Ik heb al vier of vijf wedstrijd niet meer weten te scoren, dus het is een goed moment om weer eens te scoren."

"Ik heb voorafgaand aan het seizoen gezegd dat ik door wil blijven gaan met scoren, ik heb er nu al één meer dan in het hele vorige seizoen. Je weet niet dat je het hele seizoen elke wedstrijd kan scoren, dat is niet mogelijk voor een middenvelder. Ik ben altijd gevaarlijk met standaardsituaties", vervolgt de 22-jarige Noor in gesprek met FOX Sports.

De middenvelder verwacht echter niet dat hij net zo belangrijk is als de vorige keer. "Het is nu belangrijk dat we als team goed spelen. We hebben nu een aantal goede wedstrijden gespeeld, maar tegen Emmen was het een beetje minder. Tegen De Graafschap en AZ was het heel goed, als we dat doen, dan hebben we een hele grote kans om te winnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2018 om 00:07
    Gewoon doen waar jij ontzettend goed in bent, anderen voor de voeten lopen en bij corners en vrije trappen Positie Innemen en knallen maar.
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›