''Weet zeker dat de Friezen ons kunstgrasveld niet leuk hadden gevonden''

( 0 reacties)
''Weet zeker dat de Friezen ons kunstgrasveld niet leuk hadden gevonden''

SC Heerenveen neemt het in de achtste finales van de KNVB-beker op tegen ODIN'59. De amateurclub uit Heemskerk is gedeeltelijk tevreden met de Friezen als tegenstander.

"Het liefst hadden we een uitwedstrijd tegen AZ, Ajax of Feyenoord gehad", laat doelman Barry van Dijk weten aan het Noordhollands Dagblad. "Of Heerenveen uit was ook mooi geweest. Het is jammer dat we niet echt thuis kunnen spelen, want ik weet zeker dat de Friezen ons kunstgrasveld niet leuk hadden gevonden."

Van Dijk is wel blij dat ODIN'59 geen andere amateurclub heeft getroffen. "Het minst leuke had ik Kozakken Boys of AFC gevonden. Wij zijn de kleinste club van de zestien. Het zou jammer zijn als we tegen hen eruit gaan", aldus de sluitpost.

Het treffen met SC Heerenveen betekent een weerzien met Pelle van Amersfoort, die uit Heemskerk komt. "Als ik Pelle tegenkom dan spreek ik 'm altijd wel even. Ik neem aan dat hij speelt tegen ons", reageert De Vries, die wel een kans ziet tegen SC Heerenveen. "Ze speelden afgelopen weekend gelijk tegen Emmen, waar wij met 3-1 van wonnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›