Vlap looft spel teamgenoot: ''Niemand weet of hij links- of rechtsbenig is''

( 0 reacties)
Vlap looft spel teamgenoot: ''Niemand weet of hij links- of rechtsbenig is''

Sam Lammers lijkt eindelijk los te komen bij SC Heerenveen, dat merkt Michel Vlap ook. Beide spelers maakten afgelopen zaterdag tegen De Graafschap twee goals en de middenvelder geeft toe dat er een goede klik tussen beiden is. 

"Sam Marco van Basten Lammers, haha. Ik ken Sam goed en het is een hele goede spelers. Het is gewoon heel lekker om met hem samen te spelen", zegt Vlap over de samenwerking tussen beide spelers. De middenvelder geeft toe dat hij de bijnaam voor Lammers niet eerder hoorde. "Nee, deze ken ik nog niet."

Vlap genoot van zijn teamgenoot tegen De Graafschap. "De eerste goal tegen De Graafschap was een geweldige goal. Het was een typische Sam Lammers goal. Een goede dribbel en tweebenig. Hij heeft een goed schot in de benen. Niemand weet of hij nou links- of rechtsbenig is", zegt de aanvallende middenvelder.

Hoewel Vlap eerder met Reza Ghoochannejhad en Henk Veerman speelde, geeft hij toe dat Lammers niet te vergelijken is met beide spitsen. "Nee, die zijn echt niet te vergelijken. Hij is heel goed in de kleine ruimtes en kan enorm goed combineren met de andere spelers. Hij kan ruimte voor zichzelf bereiden en dan schieten. Dat kan hij heel goed. "

"Met Veerman hadden we een hele snelle spits in huis en daar moest je de bal erachter gooien, terwijl Lammers juist veel meer de combinatie zoekt. Het is voor mij natuurlijk ook heel anders spelen, maar het gaat goed", aldus Vlap in gesprek met FC Afkicken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›