Vlap kijkt ogen uit bij Heerenveen: ''Het is een compleet gekkenhuis bij ons''

( 0 reacties)
Vlap kijkt ogen uit bij Heerenveen: ''Het is een compleet gekkenhuis bij ons''

Michel Vlap is momenteel op pad met Jong Oranje, maar speelt normaliter in Friesland van SC Heerenveen. Afgelopen weekend wist hij ook nog twee keer te scoren tegen De Graafschap. De middenvelder is blij dat het goed liep in deze wedstrijd.

"Het had nog wel meer kunnen zijn dan 5-0. Ik had zelf ook nog een aantal grote kansen en ik had denk ik zeker wel mijn eerste hattrick kunnen hebben. Al is 5-0 ook lekker", begint Vlap in gesprek met FC Afkicken. De middenvelder stond op papier op nummer '10', maar in het veld was hij vaak te vinden vlak naast Sam Lammers. "De Graafschap speelde de hele tijd met een controleur, die de hele tijd bij mij speelde. Ik kan dan wel gaan inzakken, maar dan trek ik hem ook met mij mee. Dan word ik doorgedekt. Deze wedstrijd had ik het goed voor elkaar."

De aanvallende middenvelder bedacht het natuurlijk niet alleen en had dit afgesproken met Jan Olde Riekerink. "Natuurlijk heb je er zelf ook een beeld bij, maar je overlegt het wel met de trainer. Hij vertelde mij waar de ruimtes kwamen te liggen en daar past het team zich op aan. We kregen deze wedstrijd enorm veel ruimte en dat was voor mij natuurlijk extra lekker", aldus Vlap. 

"Het is een compleet gekkenhuis bij ons. We krijgen er enorm veel tegen, maar we scoren er ook  heel veel. We hopen natuurlijk dat we hier nu beter mee omgaan. Dit heeft met meerdere factoren te maken, we hebben ook veel pech gehad. De balans is momenteel wel goed, maar dit moeten we niet te snel zeggen, want over twee weken spelen we tegen Ajax."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›