Derksen twijfelt: ''Lammers is te netjes, hij heeft geen smeerlap in zich''

( 1 reacties)
Derksen twijfelt: ''Lammers is te netjes, hij heeft geen smeerlap in zich''

Sam Lammers begon nog wat moeizaam aan zijn seizoen bij SC Heerenveen maar is inmiddels met Morten Thorsby gedeeld topscorer van de Friezen. Afgelopen weekend scoorde de PSV-huurling tweemaal tegen De Graafschap.

Aan tafel bij Veronica Inside twijfelen ze nog of de 21-jarige spits goed genoeg is om op termijn eerste spits te worden van PSV. "Die jongen is te netjes in zijn spel, dat zie je ook aan dat hoofd, het is een nette jongen. Hij heeft geen smeerlap in zich. Maar hij scoort wel en goed links even later met rechts", begint Johan Derksen.

Ook oud-Heerenvener René van der Gijp is wel gecharmeerd van Lammers: "Hij doet me een beetje denken aan die Huntelaar, die ging via AGOVV naar Heerenveen en heeft een wereldcarrière gehad. Hij (Lammers, red.) heeft wel iets en maakt makkelijk een goal, hij heeft een goede techniek."

Derksen: "Maar het is niet een jongen waar een voorstopper bang van wordt. Hij heeft zo'n hoofd van: ik ben goed in wiskunde. Het is waarschijnlijk de enige speler in Nederland zonder tattoeages."

Foto: FeanOnline

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Oct 2018 om 21:53
    Wat is het toch ontzettend jammer dat us foppe niet met zo'n jongen aan de slag kan. Ruud van nistelrooy was ook een watje toen hij hiernaartoe kwam En kijk eens wat een carrière die heeft gehad. Een smeerlap kun je altijd nog worden Aan de hand van goede begeleiders / Trainers kan het zeker een topper worden.
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›