Radio Camataru S01E04 | Nagenieten van een 0-5 overwinning op De Vijverberg

1
Radio Camataru S01E04 | Nagenieten van een 0-5 overwinning op De Vijverberg

In de vierde uitzending blikken we met vriend van de show Jaap Friso terug op de klinkende uitoverwinning op De Graafschap! De manier waarop de zege tot stand kwam en er feest werd gevierd in het uitvak was een genot voor het oog...

De vraag is dan ook: is het lek nu boven en kunnen we met de huidige opstelling en tactiek weer naar boven kijken? Volgens De Telegraaf speelt Michel Vlap een enorm belangrijke rol in dit team, is dat een goede reden om een abonnement op de krant van wakker Nederland te nemen?

Uiteraard hebben we het ook nog even kort over het spraakmakende interview van Warner Hahn, de reacties daarop en waarom we misschien in uitwedstrijden wel beter spelen dan thuis. En tot slot een kleine vooruitblik op Ajax-thuis.. Wordt het 3-2, 3-0, 4-4 of toch eerder 6-5?

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Oct 2018 om 18:36
    Radio Camataru was eennsoort Stichting Korrelatie, een opvang en baken van hoop in de eerste versies en een fanfare die nog eens blij komt langs toeteren na een mooie overwinning. In beide varaimten een verrijking in het niet altijd gemakkelijle supportersleven.
Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›