Lammers vergeleken met Huntelaar: ''Dat was wel even iets anders''

( 2 reacties)
Lammers vergeleken met Huntelaar: ''Dat was wel even iets anders''

Steven Bergwijn meldde zich vorige week geblesseerd af bij Jong Oranje, maar een dag voor het duel tegen Jong Schotland trainde hij gewoon alweer mee bij PSV. Voormalig bondscoach van Jong Oranje, Foppe de Haan, denkt er zo het zijne van.

''Cocu zei het laatst wel mooi", vertelt hij tegenover Trouw. "Voetballers denken tegenwoordig alleen maar aan ikke, ikke, ikke. Maar toevallig is voetbal een teamsport. Je moet het samen doen'', aldus De Haan, die van 2004 tot en met 2009 eindverantwoordelijk was voor Jong Oranje.

'Sam Lammers, die ik nu een aantal keren heb zien voetballen bij Heerenveen (en ook spits is bij Jong Oranje, red.), vind ik best een goede speler, maar in mijn tijd had ik de beschikking over Klaas-Jan Huntelaar. Dat was wel even iets anders'', besluit De Haan realistisch. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Sep 2018 om 21:10
    Er verloren bijl open door Lammers vanwege het ontbreken van Bergwijn?? Kom op Reinier. Heb je de vele kansen gezien die hij mistte? Dat heeft met er verloren bij lopen niets te maken. Gewoon een gebrek aan kwaliteit. Of scherpte. En iedereen maar ophemelen over die kwaliteiten. Het spijt me wel, maar ik heb nog geen extreme kwaliteiten bij die jongen kunnen ontdekken. Maar goed, hij schijnt een geweldige sleepbeweging in huis te hebben.
  • 13 Sep 2018 om 18:00
    Het is natuurlijk ook een schande dat die Bergwijn dit zomaar flikt. Hij had misschien wel het verschil gemaakt in die wedstrijd tegen Schotland. Dan waren we als land misschien wel naar het EK gegaan. Nu liep Lammers er maar wat verloren bij. En blijven al die knapen weer verstoken van een kampioenschap op niveau.
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›