Homepage » Hoofdnieuws » ''Natuurlijk is het jammer dat Ryan uitgerekend vandaag vertrekt''

''Natuurlijk is het jammer dat Ryan uitgerekend vandaag vertrekt''

( 0 reacties)
''Natuurlijk is het jammer dat Ryan uitgerekend vandaag vertrekt''

PEC Zwolle neemt het vrijdagavond op tegen SC Heerenveen, maar trainer John van 't Schip kan geen beroep meer doen op Ryan Thomas. De middenvelder tekent, als hij de medische keuring doorstaat, een vierjarig contract bij PSV. 

''Natuurlijk is het jammer dat Ryan uitgerekend vandaag vertrekt", reageert Gerard Nijkamp op de website van zijn werkgever. "Toch is dit voor beide partijen de beste uitkomst. Ryan zelf is toe aan een volgende stap en voor PEC Zwolle biedt deze transfer mogelijkheden om de club zowel binnen als buiten de lijnen verder te ontwikkelen", beseft hij.

"Daarnaast is het tekenend voor de groei van PEC Zwolle, dat we in staat zijn om spelers te verkopen aan de regerend landskampioen van Nederland", vervolgt de bestuurder. "Namens heel de club wil ik Ryan bedanken voor de afgelopen jaren en wens ik hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière", besluit Nijkamp. 

Beide clubs kiezen er bewust voor om het nieuws nu al naar buiten te brengen. “PEC Zwolle speelt vanavond al in de Eredivisie tegen Heerenveen", legt John de Jong uit op de website van PSV. "De afwezigheid van Thomas zou leiden tot speculatie en daar is niemand bij gebaat. Dan kiezen we liever voor openheid", vertelt de interim-technisch directeur. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 3 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›