Homepage » Hoofdnieuws » ''Ik weet hoe het werkt: na twee slechte potjes kan Vlap er geen hout van''

''Ik weet hoe het werkt: na twee slechte potjes kan Vlap er geen hout van''

( 0 reacties)
''Ik weet hoe het werkt: na twee slechte potjes kan Vlap er geen hout van''

SC Heerenveen gaat vrijdagavond op bezoek bij PEC Zwolle, maar trainer Jan Olde Riekerink wilde deze week zijn opstelling nog niet verklappen. Michel Vlap, die ook een optie is als linksbuiten, hoopt dat hij achter de spits staat. 

"Ik ga dit seizoen voor de '10' - de meest aanvallende middenvelder", verklapt hij in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Vorig seizoen was ik ook weleens vleugelaanvaller, maar ik mis de absolute snelheid die een buitenspeler moet hebben. Al lijkt de '8' me ook een mooie positie", aldus Vlap. 

"Ik heb altijd een neusje voor de goal gehad, heb gevoel voor positie kiezen en ben goed in de kleine ruimte", vervolgt hij. "Ik ga dit seizoen voor minimaal 25 duels en acht doelpunten. Natuurlijk wil ik zoveel mogelijk spelen. Maar het belangrijkste is dat je stappen maakt", benadrukt Vlap. 

"Voor mij betekent dat: meer speelminuten, doelpunten en assists dan vorig seizoen", legt hij uit. "Maar ik weet ook hoe het werkt: na twee slechte potjes kan Michel Vlap er geen hout van. Wat anderen van je vinden, daar moet je niet te veel waarde aan hechten", besluit Vlap lachend.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›