Homepage » Hoofdnieuws » ''Op een gegeven moment ben je wel een beetje klaar met de voorbereiding''

''Op een gegeven moment ben je wel een beetje klaar met de voorbereiding''

( 0 reacties)
''Op een gegeven moment ben je wel een beetje klaar met de voorbereiding''

Komende vrijdag begint de Eredivisie weer en het start met de wedstrijd tussen SC Heerenveen en PEC Zwolle. PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen blikt terug op de voorbereiding en kijkt vooruit op de wedstrijd tegen de Friezen. 

"Op een gegeven moment ben je wel een beetje klaar met de voorbereiding. Dat merk je in de omgeving en in de selectie ook heel erg, je wilt weer ergens om spelen. Daarom ben ik blij dat de voorbereiding erop zit en dat we ons kunnen focussen op de competitie."

Na een goede voorbereiding kunnen de Friezen zich richten op een zware pot. "Een voorbereiding zegt natuurlijk niet alles, maar is wel goed voor het vertrouwen. We hebben momenteel gewoon heel veel vertrouwen in de competitie", vervolgt de routinier van de Zwollenaren voor de camera's van FOX Sports.

"Wat betreft vorig jaar hebben de technische mensen echt goed ingekocht. Vorig jaar mistten we soms diepgang, maar daar zijn we nu mee bezig geweest en gaat het de goede richting op. Over de doelstelling kan Van Polen nog niet veel zeggen. "We hebben het er nog niet echt over gehad. Eerst maar eens zien te winnen van Heerenveen, dan komt dat wel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 3 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›