Homepage » Hoofdnieuws » Olde Riekerink neemt drie beloften mee: ''Zij haken goed aan''

Olde Riekerink neemt drie beloften mee: ''Zij haken goed aan''

( 4 reacties)
Olde Riekerink neemt drie beloften mee: ''Zij haken goed aan''

Doelman Trevor Doornbusch, Vanja Drkusic en Emil Frederiksen gaan met de eerste selectie van SC Heerenveen mee op trainingskamp, zo weet de Leeuwarder Courant te melden. Het drietal heeft een goede indruk achtergelaten in de eerste weken van de voorbereiding.

"Dit is een leuke groep om mee te werken, met allemaal zeer coachbare jongens", vertelt Jan Olde Riekerink in gesprek met de Leeuwarder Courant. "We kunnen ons redelijk gemakkelijk uit moeilijke situaties voetballen. Bovendien haken de jonge spelers goed aan", constateert hij.

De oefenmeester zag afgelopen weekend ook proefspeler Robin Schouten aan het werk als rechtsback. "Het was pas zijn eerste wedstrijd, maar ik vond Robin in ieder geval goed aan de bal", vertelt Olde Riekerink, die wel zag dat Schouten in de eerste helft een strafschop veroorzaakte.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 9 Jul 2018 om 18:55
  • Quote van 9 Jul 2018 om 18:42
   Denk een potje in het geheim.
  Het schijnt dat de Graafschap nogal wat problemen heeft om goede tegenstanders vast te leggen om tegen te oefenen. Het zou me niets verbazen dat er in die regio nog iets geregeld wordt.
 • 9 Jul 2018 om 18:42
  Denk een potje in het geheim.
 • 9 Jul 2018 om 18:28
  Wel gek dat pas de 18de er weer een oefenwedstrijd (FC Twente) wordt gespeeld... Misschien tussendoor nog een lastminute-potje?
 • 9 Jul 2018 om 17:30
  Hornkamp zit dan bij de eerste selectie neem ik aan? Die gaat wel mee lijkt me
zaterdag 23 februari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›