Homepage » Hoofdnieuws » 'Transfer Floranus in stroomversnelling na akkoord Dumfries'

'Transfer Floranus in stroomversnelling na akkoord Dumfries'

( 5 reacties)
Groenste stroom van Nederland
'Transfer Floranus in stroomversnelling na akkoord Dumfries'

Een doorbraak in de transfersoap rondom Denzel Dumfries zorgt ervoor dat ook de transfer van Sherel Floranus in een stroomversnelling is geraakt. Niets staat de komst van de jonge Sparta-verdediger naar SC Heerenveen meer in de weg. 

Dat meldt Voetbal International-journalist Reon Boeringa op Twitter. Floranus bereikte al eerder een persoonlijk akkoord met SC Heerenveen. Daarnaast werd ook zijn werkgever Sparta het al eens met de Friezen, waarna de verdediger succesvol de medische keuring doorliep.

De rechtsback kwam de afgelopen weken echter in de wachtkamer terecht doordat een doorbraak in de transferonderhandelingen tussen SC Heerenveen en PSV rondom Denzel Dumfries uitbleef. 

Nu een vertrek van laatstgenoemde naar PSV nadert, zullen de Friezen snel op de proppen komen met Floranus als vervanger, zo luidt de verwachting van Boeringa. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Jun 2018 om 08:14
  Afgelopen jaar wat flets, de jaren ervoor wel bestempeld als groot talent. Hij heeft het wel in zich en ik ben benieuwd of hij het opnieuw kan laten zien. Ooit haalden we met de Roon ook de mindere versie van Strootman binnen, maar uiteindelijk is die ook niet onaardig terechtgekomen. Er wordt gemeld dat de Spartanen niet rouwig zijn om zijn vertrek, maar het is wel zo dat in een heel slecht draaiend elftal niemand lekker speelt... daarbij kunnen de Spartanen zich beter gaan richten op wat jaartjes middenmoot Eerste Divisie... ze hadden Floranus goed kunnen gebruiken denk ik.
 • 12 Jun 2018 om 23:00
  Spartanen vinden zijn vertrek niet erg. Met spelers zoals deze man en eventuele huur van Lammers is Heerenveen haar ambitie volledig kwijt. Zit de scouting te slapen? Ben ervan overtuigd dat er in het buitenland betere spelers rond lopen. De transferwindow is nog jong, maar met spelers zoals Nemanja, Rojas, Veerman en Lammers ga je het niet redden bij de 1ste 9. Hopelijk realiseren ze dat in Heerenveen ook.
 • 12 Jun 2018 om 19:38
  Achterin genoeg ervaring met Hoegh, Bulthuis en Naess.
 • 12 Jun 2018 om 19:08
  • Quote van 12 Jun 2018 om 19:00
   Had liever een iets meer ervarende verdediger gezien...
  Zeiden ze ook met dumfries en we weten wat daarna gebeurde
 • 12 Jun 2018 om 19:00
  Had liever een iets meer ervarende verdediger gezien...
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›