Homepage » Hoofdnieuws » Basacikoglu rondt Turkse transfer af: ''We gunnen hem deze kans''

Basacikoglu rondt Turkse transfer af: ''We gunnen hem deze kans''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Basacikoglu rondt Turkse transfer af: ''We gunnen hem deze kans''

Bilal Basacikoglu zet zijn loopbaan voort in Turkije, zo bevestigt Feyenoord via de officiële kanalen. De voormalig SC Heerenveen-aanvaller heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Kayserispor. 

"Bilal had wat ons betreft zeker nog bij Feyenoord kunnen blijven", vertelt technisch directeur Martin van Geel. "We hebben er echter begrip voor dat hij na een aantal jaren als vaak waardevolle invaller elders wil proberen een basisplek te veroveren. Als er dan een behoorlijk bod gedaan wordt, dwarsbomen wij hem zeker niet. We gunnen hem deze kans en wensen Bilal alle succes toe in Turkije." 

Bilal is zelf ook blij met zijn overstap. "Natuurlijk had ik gehoopt tot een vaste waarde uit te groeien in De Kuip, maar ik ben blij dat ik toch mijn bijdrage heb kunnen leveren in de succesvolle afgelopen jaren. Het was vooral fantastisch om onderdeel te zijn van het team dat de supporters eindelijk weer eens de landstitel kon bezorgen. Ik wil iedereen bij Feyenoord en het legioen bedanken voor de mooie afgelopen seizoenen en wens de club alle succes toe voor de toekomst", aldus Basacikoglu. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›