Homepage » Hoofdnieuws » Eisenga meldt zich met verzoek bij KNVB: ''Dat is frustrerend''

Eisenga meldt zich met verzoek bij KNVB: ''Dat is frustrerend''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Eisenga meldt zich met verzoek bij KNVB: ''Dat is frustrerend''

SC Heerenveen speelt in het conceptprogramma van de Eredivisie slechts acht van de zeventien thuiswedstrijden op zaterdagavond. Luuc Eisenga heeft de KNVB gevraagd om meer wedstrijden van de Friezen op de zaterdagavond te plannen. 

"Wij horen als familieclub thuis op zaterdagavond en spelen dan liefst al onze zeventien competitieduels", legt hij uit op de website van de Leeuwarder Courant. "We snappen wel dat dit niet mogelijk is door restricties die door de KNVB en de gemeente worden opgelegd", beseft Eisenga.

"Zo moeten we om veiligheidsredenen soms op zondag voetballen. Dat is niet anders", vervolgt hij realistisch. "Maar dan nog moet op zaterdag om kwart voor acht spelen vaker mogelijk zijn. Dit is niet het programma zoals we dat willen zien en dat is frustrerend", aldus Eisenga.

SC Heerenveen ziet echter ook een aantal kansen in het conceptprogramma. "Neem de wedstrijd tegen Emmen, op zondag 4 november om kwart over twaalf. Die lijkt me uiterst geschikt voor families met jonge kinderen. Onze marketingafdeling moet daar mee aan de slag." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›