Homepage » Hoofdnieuws » Streppel reëel: ''We moeten inzien dat aanpassen tijd nodig kan hebben''

Streppel reëel: ''We moeten inzien dat aanpassen tijd nodig kan hebben''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Streppel reëel: ''We moeten inzien dat aanpassen tijd nodig kan hebben''

SC Heerenveen won afgelopen weekend in De Koel met 0-2 van VVV-Venlo en Nemanja Mihajlovic nam de tweede treffer voor zijn rekening. De vleugelaanvaller, die als invaller binnen de lijnen kwam, was blij dat hij belangrijk kon zijn voor de Friezen. 

"Ik heb een zware periode doorgemaakt’’, vertelt de Serviër, die de laatste tijd veel over zijn situatie sprak met technisch manager Gerry Hamstra. "Over voetbal, maar ook over het leven daarbuiten. Het is fijn dat ik daarom nu eindelijk eens op het veld belangrijk kon zijn", aldus Mihajlovic in het Friesch Dagblad.

Trainer Jurgen Streppel wist dat de doelpuntenmaker lange tijd met zichzelf worstelde. "Sommige jongens moeten leren dat alleen hard willen werken op de training niet genoeg is", legt hij uit. "Het gaat erom dag en nacht te leven voor je sport. Te weten wat het is een professional te zijn", vervolgt Streppel.

"We denken wel eens dat je jonge buitenlandse gasten zomaar in een nieuwe omgeving kunt zetten en ze dan gewoon zo voetballen als wij hopen. We moeten inzien dat aanpassen tijd nodig kan hebben", besluit de oefenmeester in gesprek.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Apr 2018 om 18:04
    Hij doet niets om ze sportief te stimuleren. Hij is een waardeloze motivator. Maar zo'n verklaring komt uit zijn mond natuurlijk niet als verrassing. We hadden Streppel dit seizoen ook wel een aantal wedstrijden kunnen passeren vanwege slechte prestaties.
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›