Homepage » Hoofdnieuws » Mihajlovic helpt SC Heerenveen aan zege: ''Ik ben erg trots op Nemanja''

Mihajlovic helpt SC Heerenveen aan zege: ''Ik ben erg trots op Nemanja''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Mihajlovic helpt SC Heerenveen aan zege: ''Ik ben erg trots op Nemanja''

Martin Hansen was zaterdagavond belangrijk voor sc Heerenveen. De doelman keepte niet alleen een goede wedstrijd; hij stopte ook nog eens een strafschop van Clint Leemans. Dat laatste had alles te maken met een mindgame

"De ruimte links van me maakte ik iets groter dan rechts", aldus Hansen in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Zodra hij naar beneden keek en begon aan zijn aanloop, stond ik klaar om te duiken. Het was een belangrijke redding, want we haalden de rust zo met 0-0. Daardoor konden we het in de tweede helft afmaken." 

Hansen wist niet op voorhand in welke hoek Leemans zou schieten. "Ik geloof er niet in om eerder genomen penalty’s van spelers te bekijken. Ik bedoel, spelers weten ook dat sommige keepers dat doen. Die houden daar rekening mee." 

Na afloop was het belang van de gestopte strafschop duidelijk. "Eigenlijk is mijn redding net zo belangrijk geweest als de 0-1 van Reza Ghoochannejhad. Maar het blijst ben ik met die goal van Nemanja Mihajlovic. Je zag dat het vertrouwen bij VVV na die goal weg was. Ik ben erg trots op Nemanja." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›