Homepage » Hoofdnieuws » ''Ik heb hem voor de wedstrijd gezegd: 'Show the world how good you are'''

''Ik heb hem voor de wedstrijd gezegd: 'Show the world how good you are'''

( 0 reacties)
''Ik heb hem voor de wedstrijd gezegd: 'Show the world how good you are'''

Martin Ødegaard was zondag de enige reden waarom SC Heerenveen zondag nog lang mocht hopen op een resultaat tegen Ajax. Dankzij een krachtige poeier van afstand kwamen de Friezen nog terug in de wedstrijd (1-1), al werd er daarna alsnog op een vrij kansloze manier met 4-1 verloren. 

Trainer Jurgen Streppel had vooraf al goede hoop dat Ødegaard mooie dingen zou laten zien. "Ik heb hem voor de wedstrijd gezegd: 'Show the world how good you are'", vertelde de hoofdtrainer in de voorbeschouwing bij FOX Sports. "Hij laat geweldige dingen zien, al is hij natuurlijk wel afhankelijk van het voetbal dat wij spelen."

"Op het moment dat het een gevecht wordt, zal hij daarin mee moeten. Daarin maakt hij wel progressie, maar voetballen is zijn ding en ik hoop dat hij dat vandaag laat zien. Hij heeft maar een meter nodig om vrij te komen, dan moeten wij hem ook aan durven te spelen, dan is het aan hem om zijn kwaliteiten te laten zien."

Met nog zeven duels te gaan is de doelstelling van Streppel en co onveranderd. "Wanneer ik tevreden ben? Als wij met het voetbal dat we graag willen spelen de play-offs hebben gehaald. Dat is uiteindelijk ons doel. Volgens mij zijn we er heel dichtbij toch? Het gaat met ups en downs bij ons, al denk ik wel dat we na de winterstop zeker stabieler zijn als voor de winter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›