Homepage » Hoofdnieuws » Hansen gaat compleet door het lint: ''Dan reageer je wel eens zo''

Hansen gaat compleet door het lint: ''Dan reageer je wel eens zo''

( 2 reacties)
Hansen gaat compleet door het lint: ''Dan reageer je wel eens zo''

SC Heerenveen verloor zondagmiddag in Amsterdam met 4-1 op bezoek bij Ajax en Martin Hansen was na afloop zeer teleurgesteld. De doelman kreeg maar liefst vier treffers om zijn oren en vooral na de 2-1 van Tagliafico was hij ziedend. 

"Waar dat precies over ging? Ach, daar wil ik het niet eens meer over hebben”, blikt hij terug in gesprek met het Friesch Dagblad. "De beelden spreken voor zich. Voetbal is emotie en als je een tegengoal krijgt, dan reageer je wel eens zo", aldus Hansen. 

"Als je hier wilt winnen, dan moet je soms een dirty game spelen. En dat deden we niet", legt hij uit. "Als je het duel over negentig minuten bekijkt, dan is 4-1 denk ik wel een realistische uitslag. Maar kijk je puur naar de laatste vier minuten, dan moet je de score natuurlijk niet zo hoog laten oplopen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Mar 2018 om 20:24
    Je zag op een gegeven moment Dumfries zelfs opduiken aan de linkerkant van het middenveld. Het zegt misschien veel over hoe graag hij wil. Maar of het slim is om hem in Amsterdam daar op zijn dooie akkertje zijn gang te laten gaan is een ander verhaal. De verdediging zag er op't laatst niet meer uit. En ja, dan wordt het van 2-1 in een poep en een zucht zomaar 4-1. Dat riepen ze over hun zelf af.
  • 12 Mar 2018 om 13:15
    Zo reageren wij supporters wel vaker tegenwoordig op de tribune
zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›