VIDEO | Van der Gijp lacht om woorden Streppel: ''Nee joh, dat slaat nergens op!''

De uitlatingen van Jurgen Streppel dat de manier waarop PSV speelt "een voorbeeld is voor Nederland", zijn aan tafel bij Voetbal Inside met het nodige hoongelach ontvangen. Zowel René van der Gijp als Johan Derksen vinden dat er bij koploper PSV het nodige geluk komt kijken. 

Derksen denkt zelfs dat Heerenveen een goede kans maakt om te winnen in het Philips Stadion. "Heerenveen heeft een paar jongens die op individueel de wedstrijd kunnen beslissen. Het geluk kan niet eeuwig aan de zijde van PSV zijn. We zijn het erover eens dat de overwinningen niet gebeuren op basis van klasse maar ook op basis van geluk. Het houdt een keer op."

Ook Van der Gijp kan niet met zijn hoofd bij het ophemelen van PSV: "Je bent toch niet achterlijk? Ik zit zo'n Waterreus te lezen in de VI, die dan zegt: 'Na drie keer is het geen geluk meer.' Maar waarom niet dan?", stelt Gijp retorisch. Hij is het dus ook duidelijk niet eens met Streppel. "Nee, joh. Dat slaat nergens op. Ze hebben gewoon alle mazzel van de wereld, man. We zitten toch die wedstrijden te kijken?"

"We hebben toch de wedstrijd tegen Twente gezien, waarin ze tachtig minuten de onderliggende partij zijn?", vervolgt Van der Gijp. "En de wedstrijd tegen Excelsior waarin ze de hele tweede helft zijn weggetikt?" Derksen: "Dat zijn leuke kreten als je nog verder wil in de voetballerij. Maar ik houd meer van mensen die zeggen hoe het werkelijk is."

Hoewel Nieuw Noord vrijdag zijn zorgen uitte over Jurgen Streppel, denkt Derksen evenwel dat SC Heerenveen met de oefenmeester door zal gaan. "Ik geloof niet dat er zoveel weerstand tegen Streppel is", aldus 'De Snor'.

Foto: Voetbal Inside

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
SC Heerenveen
18:45
PSV
vr
3/05
Almere City
20:00
SC Heerenveen
zo
12/05
SC Heerenveen
14:30
Vitesse
zo
19/05
Sparta Rotterdam
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 30 2 45
8 Go Ahead Eagles 30 5 42
9 Sparta Rotterdam 30 2 40
10 SC Heerenveen 30 -6 36
11 Fortuna Sittard 30 -18 35
12 Almere City 30 -18 33
13 PEC Zwolle 30 -18 32
Bekijk de hele stand