Homepage » Hoofdnieuws » Molenaar baalt van late tegengoal: ''Daarin schuilt de klasse van Heerenveen''

Molenaar baalt van late tegengoal: ''Daarin schuilt de klasse van Heerenveen''

( 0 reacties)
Molenaar baalt van late tegengoal: ''Daarin schuilt de klasse van Heerenveen''

Zonder de twee meest scorende spelers in de selectie (Simon Gustafson en Dani Schahin) lukte het Roda JC om toch een punt te pakken in het Abe Lenstra Stadion. Tot een kwartier voor tijd mochten de Limburgers zelfs nog hopen op meer, waardoor trainer Robert Molenaar niet helemaal tevreden was.

Met name de manier waarop de goal van Heerenveen tot stand kwam, deed Molenaar toch wat pijn. "Daarin schuilt ook de klasse van Heerenveen. Dan begrijp je ook dat we voor het overige gedeelte van de wedstrijd zo hebben georganiseerd", vertelt Molenaar na afloop van het duel bij FOX Sports.

"Tegen Ajax hadden we ook twee van zulke momenten die twee tegengoals opleverden. Het is wel lullig dat je op die manier een goal tegen krijgt", stelt Molenaar, die ondertussen ook realistisch genoeg was. "Eerlijk is eerlijk, hij had er op een andere moment ook wel in gekund."

En dus is het gelijkspel bij Heerenveen vooral een gewonnen punt. "Ja, absoluut. In aanvallend opzicht was het onze minste wedstrijd na de winterstop. Het was heel slordig en slecht uitverdedigen, dat helpt daar niet bij. De goal was een goed voorbeeld, maar daar waren er veel te weinig van."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 3 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›