Homepage » Hoofdnieuws » ''Al maakt Martin Hansen er tien, het rendement moet omhoog''

''Al maakt Martin Hansen er tien, het rendement moet omhoog''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Al maakt Martin Hansen er tien, het rendement moet omhoog''

Na drie thuisoverwinningen op rij moet SC Heerenveen zaterdag tegen Roda JC (1-1) toch weer een bittere pil slikken. De Friezen waren net als eerder dit seizoen in Kerkrade (2-1 verlies) de betere ploeg, maar wederom werd er niet gewonnen.

"Los van het resultaat hebben wij een heel aanvaardbaar niveau gehaald", vertelt Streppel tegenover Voetbal International. "Kijk eens hoeveel kansen wij gecreëerd hebben? Uiteindelijk gaat het om rendement, om doelpunten. Wie ze maakt vind ik niet belangrijk. Al maakt Martin Hansen er tien, maar het rendement moet omhoog. Je kunt namelijk niet zeggen dat wij slecht voetballen."

Datzelfde kon wel gezegd worden van Roda JC, die daarentegen juist enorm effectief waren. Streppel: "Zij kregen een halve kans, die zit er gelijk in. Maar als wij deze wedstrijd uiteindelijk met 3-1 winnen vindt iedereen dat een volkomen logische uitslag."

Streppel vond de eerste helft van zijn ploeg niet groots, na rust zag hij zijn team domineren. "Maar doordat zij vroeg op voorsprong kwamen konden zij nog meer hun spel spelen", doelde hij op het ver inzakken van de Limburgers. "Zij grepen alles aan om een punt te behalen en dat is hun goed recht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2018 om 20:38
    Streppel is dat niet iets voor Willem ||
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›