Homepage » Hoofdnieuws » ''Henk en ik willen natuurlijk gas geven, helaas kwam er geen tweede goal bij''

''Henk en ik willen natuurlijk gas geven, helaas kwam er geen tweede goal bij''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Henk en ik willen natuurlijk gas geven, helaas kwam er geen tweede goal bij''

Aan het einde van 2017 leek Michel Vlap zich verzekerd te hebben van een basisplaats maar sinds de terugkeer van Arber Zeneli en Martin Ødegaard moet de Fries het weer doen met invalbeurten. Tegen Roda JC kreeg hij van Streppel weer eens een half uur speeltijd.

Vlap baalt dat hij weinig meer speelt, maar blijft strijdvaardig. "Die (invalbeurtjes, red.) zijn er een tijdje niet en daar baal ik ook van", vertelt Vlap bij de NOS. "Ik werk hard en dan is het aan de trainer om mij op te stellen. In de invalbeurtjes moet je het laten zien en ik denk dat ik vandaag wel aardig ben ingevallen."

Ook voor de winterstop had Vlap het idee dat hij zich had laten zien. "Ik denk dat ik goede wedstrijden heb gespeeld. Of ik daarover met de traienr praat? Ja, dat heb ik afgelopen week nog gevraagd, wat ik moet doen om er weer in te komen. Daar heb ik uitleg voor gekregen en daar moet je dan mee aan de slag."

Logischerwijs wil Vlap niet inhoudelijk ingaan op dat gesprek, maar de manier waarop hij inviel tegen Roda JC liet wel zien dat hij gretig genoeg is. "Henk (Veerman, red.) en ik willen natuurlijk gas geven en ons laten zien. Ik denk dat we dat ook gedaan hebben, alleen helaas kwam er geen tweede goal bij."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2018 om 17:42
    Deze jongen hoort te spelen. Kobayashi mag van mik even op de bank gaan zitten.
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›