Homepage » Hoofdnieuws » Schaars zet PSV alvast op scherp: ''We zijn niet onder de indruk van hen''

Schaars zet PSV alvast op scherp: ''We zijn niet onder de indruk van hen''

( 6 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Schaars zet PSV alvast op scherp: ''We zijn niet onder de indruk van hen''

Aanvoerder Stijn Schaars is niet van plan om met SC Heerenveen een bijrol te gaan spelen in het aankomende duel met PSV. Eerder dit seizoen wonnen de Friezen nog met 2-0 van de Brabanders maar sindsdien zijn ze met een ongekende opmars bezig.

"Wij zijn niet onder de indruk van PSV. Wij gaan er gewoon heen als Heerenveen zijnde en gaan hetzelfde doen", stelt Schaars bij FOX Sports, doelend op de manier waarop Heerenveen het spel maakte tegen Roda JC. Uiteraard weet Schaars als oud-PSV'er dat de Eindhovenaren een stuk sterker zullen zijn.

"PSV is verschrikkelijk goed in wél goals maken in de omschakeling", vervolgt Schaars. "Eigenlijk hebben we zaterdag een goede les gehad, PSV doet niet veel anders dan dit. Voetballend is het wel beter maar die spelen ook vanuit een heel goede organisatie en dan in de omschakeling."

"We zullen het beter moeten doen dan vandaag, anders gaan we daar geen resultaat halen", besluit Schaars, die vorig seizoen met SC Heerenveen met 4-3 verloor in het Philips Stadion.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Feb 2018 om 14:05
  Pure onzin praat weer. Achteraf zullen er wel weer woorden vallen als "We hebben 80 minuten mee kunnen voetballen met PSV" "Als die bal er in was gegaan was de wedstrijd heel anders verlopen" en meer van die onzin praat.
 • 12 Feb 2018 om 11:03
  Tja ik verwacht een stevige nederlaag. Voetballen doen we met de voetjes Stijn niet met praatjes. Als jullie net zo goed voetbalden als praten dan speelden we champions leaugue...
 • 12 Feb 2018 om 10:51
  Wij zijn ook niet onder de indruk van jullie spel met dank aan Streppel, jouw coach waar je het voor opneemt qua tactiek.
 • 12 Feb 2018 om 10:38
  Zij wel van ons Schaars. Reken daar maar op.
 • 12 Feb 2018 om 10:14
  • Quote van 12 Feb 2018 om 07:41
   ‘Niet onder de indruk van PSV’. Een bijzondere uitspraak als jezelf niet van de nummer 16 thuis weet te winnen.
  Mee eens. Bijzonder
 • 12 Feb 2018 om 07:41
  ‘Niet onder de indruk van PSV’. Een bijzondere uitspraak als jezelf niet van de nummer 16 thuis weet te winnen.
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›