Homepage » Hoofdnieuws » ''Lucas is een goede Eredivisie-speler, ik heb vertrouwen in hem''

''Lucas is een goede Eredivisie-speler, ik heb vertrouwen in hem''

( 2 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Lucas is een goede Eredivisie-speler, ik heb vertrouwen in hem''

Lucas Woudenberg werd in de zomer door SC Heerenveen overgenomen van Feyenoord, maar de vleugelverdediger heeft een matige seizoenshelft achter de rug. Gerry Hamstra verwacht dat de linksback in de toekomst echter nog wel van waarde is voor de Friezen. 

"Lucas is een goede Eredivisie-speler, ik heb vertrouwen in hem", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Hij heeft goede dingen laten zien en is daarna in een mindere fase gekomen, dat hoort bij voetbal", aldus Hamstra, die met Dave Bulthuis een extra concurrent in huis heeft gehaald.

"We hadden gewoon een extra verdediger nodig, dat was duidelijk", vervolgt de bestuurder. "Het was dun bezet in de linkerzone. Met Dave Bulthuis, Lucas Woudenberg en Kik Pierie hebben we daar nu drie spelers op twee posities, waarvan Kik en Dave op 4 en 5 kunnen spelen. Die vind je niet zo makkelijk." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jan 2018 om 14:16
    Zou ik ook hebben gezegd,als ik hem zelf had gehaald,en hoe zit het met die andere 3 die op de bank zitten,die je ook hebt gehaald?
  • 11 Jan 2018 om 12:38
    Moet gewoon vertrouwen krijgen van de die malle Streppel. Gewoon een goede back die zijn maatje Zenelli kwijt raakte en daarna slecht presteerde zoals de meesten.
zondag 20 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›