VIDEO | Doelpunt Veerman onterecht afgekeurd door Blom

SC Heerenveen speelt momenteel tegen Feyenoord in de Kuip. De Friezen kwamen na 22 minuten via Henk Veerman op voorsprong maar zagen het doelpunt onterecht worden afgekeurd.

Veerman kon na een fout van Renato Tapia alleen op doelman Brad Jones af en scoorde koelbloedig. De verbazing was echter groot toen Kevin Blom het doelpunt afkeurde.

Volgens de scheidsrechter beging Veerman een overtreding op Tapia. Het was echter duidelijk te zien dat de stopper zelf ging liggen. Kort voor rust was Veerman nogmaals trefzeker (1-1, red.).

?? | Henk Veerman dacht de 0-1 te maken, maar de spits van @scHeerenveen wordt teruggefloten door scheidsrechter Kevin Blom.#feyheehttps://t.co/TypPKdwwrJ pic.twitter.com/iTOUJexd5U