''Geen club presteerde zo slecht als SC Heerenveen in die wedstrijden''

''Geen club presteerde zo slecht als SC Heerenveen in die wedstrijden''

Taco van den Velde maakt zich zorgen om SC Heerenveen. De ploeg van trainer Jurgen Streppel is aan een matige serie bezig en daardoor zijn de Friezen inmiddels weggezakt naar een teleurstellende negende plek. 

"Ze kunnen fantastisch voetballen, maar ook heel vaak niet", schrijft de verslaggever in een korte analyse voor Voetbal International. "Het vorige seizoen van SC Heerenveen kenmerkte zich door een enorme labiliteit in de prestaties. Een fantastische eerste helft, maar een rampzalige ineenstorting na de winterstop."

"In de huidige jaargang is die wisselvalligheid opnieuw te zien", constateert hij. "Na de eerste zes duels nam Heerenveen de tweede plaats in op de ranglijst, maar daarna volgde de val. In de laatste acht duels haalde de ploeg slecht vier punten. Geen club presteerde zo slecht in die laatste acht wedstrijden", besluit Van den Velde. 

Lees ook:
Reacties ›


  • 7 Dec 2017 om 10:32
    @ Redactie, die twee blauwe balkjes ( verwijzingen) in/tussen het verslag zijn zeer storend, wellicht kunnen die naar een andere ruimte cq helemaal verdwijnen want men bekijkt toch wel de verslagen waar naar verwezen wordt!'T is maar een tip (;