Streppel vreest niet voor ontslag: ''Maak me geen zorgen over mijn positie''

Streppel vreest niet voor ontslag: ''Maak me geen zorgen over mijn positie''

SC Heerenveen is de laatste weken ver weggezakt in de Eredivisie. Na een uitstekende seizoensstart is de druk op trainer Jurgen Streppel daardoor flink toegenomen. Streppel is niet bang dat hij wordt weggestuurd.

"Ik maak me geen zorgen over mijn positie. Ik voel de steun van de club", vertelt Streppel. "Kijk je naar de laatste acht wedstrijden, dan zijn vier punten inderdaad niet veel. Kijk je naar het hele seizoen, dan staan we met ons totale puntenaantal achtste. En dat is een plek waarop een club met het budget van Heerenveen ongeveer hoort te staan."

Streppel heeft een aflopend contract bij SC Heerenveen. "Maar daar ben ik nu totaal niet mee bezig. Ik wil deze ploeg weer aan de praat krijgen, dat is op dit moment het allerbelangrijkste", aldus de oefenmeester in gesprek met Voetbal International.

Lees ook:
Reacties ›


  • 5 Dec 2017 om 11:05
    Pure vriendjes politiek. Hoe kun je zo een plaat voor je hoofd hebben met de meest dramatische jaren van Heerenveen ooit? Streppel hou de eer aan jezelf en geef toe dat het mislukt is en stap op nu het nog Kan!