'Ødegaard mist duel met VVV, mogelijke breuk in enkel'

'Ødegaard mist duel met VVV, mogelijke breuk in enkel'

Martin Ødegaard is dit seizoen een belangrijke schakel bij SC Heerenveen. De Noor is momenteel geblesseerd en er wordt gevreesd voor een langere blessure dan in eerste instantie verwacht.

"Gevreesd wordt voor een kleine breuk in zijn enkel. Ødegaard wordt volgende week onderzocht en mist dus zaterdag sowieso het thuisduel met VVV-Venlo. Het wegvallen van Ødegaard is echt een flinke tegenvaller voor SC Heerenveen. Club hoopt dat de schade aan zijn enkel meevalt en hij dus over een dikke week weer met de groep kan meetrainen", schrijft sportjournalist Sander de Vries op twitter.

Lees ook:
Reacties ›


 • 5 Dec 2017 om 09:21
  Waarom pas volgende week naar het ziekenhuis? Je wilt toch snel weten wat er precies aan de hand is? Misschien wegens drukte in ziekenhuis? Ik baal hier enorm van, hij is een van de belangrijkste spelers en nu we er zo slecht voor staan kan ie moeilijk gemist worden.
 • 5 Dec 2017 om 08:40
  Met nog vier duels te gaan dit jaar denk ik niet dat we hem nog gaan terugzien in 2017. Dat is enorm balen... Tegen Roda misten we hem ook al op de rechterflank, dat viel vrij snel al op.
 • 5 Dec 2017 om 08:33
  Misschien aardig om bij dit nieuwsitem even op te merken dat het erg jammer is dat de blessure van ?degaard echt ernstig lijkt te zijn en dat we zijn inbreng zeker ( zullen ) missen...... Prachtige voetballer. Een belangrijke reden ( zeker nu...) om naar het stadion te gaan
 • 4 Dec 2017 om 23:39
  Zet Rojas en Mihajlovic maar eens een paar wedstrijden neer op de vleugels. Dan krijgen ze meer zelfvertrouwen en gaan ze vanzelf beter spelen. Ik neem aan dat ze toch wel goed gescout zijn, geef ze dan ook eens een echte kans. Van al die middenvelders op de vleugels wordt ik ook niet goed. Totaal geen diepgang. Tegen Roda werden er ook weinig kansen gecreëerd..