''Als ik tegen VVV weer in de basis sta, heb ik het goed gedaan''

''Als ik tegen VVV weer in de basis sta, heb ik het goed gedaan''

Voor het eerst sinds 26 februari 2016 startte Henk Veerman zondagmiddag weer eens in de basis bij SC Heerenveen. De getergde Volendammer wilde zich laten zien en deed dat ook met een fraaie openingstreffer. Helaas was het niet voldoende voor de zege.

"Het werd tijd", reageerde Veerman na afloop van het duel tegen het Friesch Dagblad, doelend op zijn basisplaats. "Als je op de bank zit, kun je het ongelijk van de trainer op trainingen en tijdens invalbeurten bewijzen. Ik denk het vooral op de training te hebben laten zien."

Of hij met zijn treffer nu definitief een plek in de basis heeft afgedwongen, blijft twijfelachtig. "Dat zullen we zien. Wat mijn gevoel is? Mijn gevoel telt niet mee. Als ik volgende week tegen VVV weer in de basis sta, dan heb ik het volgens de trainer goed gedaan."

Liever dan dat alles, wil hij de weg omhoog weer vinden met Heerenveen. "Dit komt hard aan. We zullen met z’n allen ontzettend hard moeten werken om dit te veranderen", besluit Veerman strijdlustig.

 

Lees ook:
Reacties ›


 • 4 Dec 2017 om 23:25
  Als Henk weer in de basis staat dan is dat omdat hij een paar wedstrijden de kans krijgt en Reza nog steeds uit vorm is.. Het is niet omdat hij het afgelopen zondag goed gedaan heeft; beetje een gevalletje "bij gebrek aan beter".
 • 4 Dec 2017 om 21:08
  Henk die het heeft over hard werken..... Of zou hij bedoelen dat de rest hard werkt en hij alleen maar goals hoeft te maken? In dat geval heeft hij wat mij betreft nog gelijk ook. Zolang hij iedere wedstrijd een goal meepakt dan doet hij het beter dan Reza.
 • 4 Dec 2017 om 20:35
  Als Henkie niet in de basis en Reza wel kan Streppel beter zijn spullen pakken.
 • 4 Dec 2017 om 20:35
  Henk heeft gescoord,en goed gespeeld.
  Hoort in de basis
 • 4 Dec 2017 om 19:44
  Komt goed Henkie