Macedonisch supertalent Elmas bevestigt overgang naar Turkse topclub

2
Macedonisch supertalent Elmas bevestigt overgang naar Turkse topclub

Het Macedonische toptalent Elif Elmas zet zijn loopbaan voort bij Fenerbahce, zo meldt het Turkse NTV Spor. De 17-jarige middenvelder is zondagavond gearriveerd op het vliegveld van Istanbul, waar hij de toegestroomde media liet weten dat hij blij is met zijn overgang naar Fenerbahce.

Elmas stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij SC Heerenveen, dat hem verhuurde aan zijn oude club FK Rabotnicki. Omdat het om een jeugdcontract ging was Elmas relatief eenvoudig op te pikken door grote clubs. Fenerbahce lijkt daarin het meest doortastend te zijn geweest.

Enkel een medische keuring lijkt Elmas nog te kunnen scheiden van Fenerbahce. Het is onbekend of de Turken een transfersom moeten betalen aan SC Heerenveen of zijn oude club FK Rabotnicki.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Jul 2017 om 11:59
    Zou de aanwezigheid van Odegaard er wellicht ook invloed op hebben gehad? Bijna dezelfde leeftijd, zelfde positie en er kan maar eentje spelen...
  • 17 Jul 2017 om 11:30
    Jammer, was toch leuk geweest. Nu maar gauw doorschakelen naar posities die enige urgentie hebben binnen onze selectie. Links- en rechtsback!
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›