Van La Parra door dolle heen: ''Heb hier alleen maar van gedroomd''

1
Van La Parra door dolle heen: ''Heb hier alleen maar van gedroomd''

Rajiv van La Parra (25) speelt komend seizoen met Huddersfield Town in de Premier League. De ploeg uit Huddersfield versloeg in de finale van de Championship play-offs Reading FC na penalty's. Bij de blauw-witten zat Joey van den Berg in de basis stond en zat Roy Beerens de gehele wedstrijd op de bank. 

Voor zowel Huddersfield - dat 45 jaar geleden voor het laatst op het hoogste niveau speelde - en Van La Parra is het een ongelofelijke prestatie. "Vorig jaar eindigden we als negentiende en nu promoveren we. Dat is ongelofelijk", jubelt de oud-Heerenvener na afloop, geciteerd door de Telegraaf. "De Premier League is voor mij ongelofelijk. De stadions, de sfeer, alles is geweldig."

"Ik was vroeger altijd voor Manchester United, dus hopelijk kan ik volgend seizoen op Old Trafford spelen", vervolgt Van La Parra trots. "Ik keek altijd op de televisie naar ze. Ik heb hier alleen maar van gedroomd. Het dringt nog niet helemaal tot me door, maar morgen sta ik op als een Premier League-speler."

Voor de aanvaller had het duel een speciaal tintje omdat hij direct tegen Van den Berg speelde, met wie hij anderhalf jaar samen speelde in Friesland. "Het was speciaal om tegen Van den Berg te spelen, omdat wij samen een verleden hebben bij Heerenveen. Stam heb ik niet meer gesproken. Daarvoor was ik te druk met feesten..."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 May 2017 om 18:25
    Mooi voor Parra. Ik blijf het een hele beperkte speler vinden maar mooi dat hij zulke successen beleeft in Engeland. Ben benieuwd of er minuten voor hem in het verschiet liggen nu de club ineens vrijwel onbeperkt cash kan gaan uitgeven.