Heerenveen zonder zege met Ødegaard: ''Evenwicht is een beetje verdwenen''

( 5 reacties)
Heerenveen zonder zege met Ødegaard: ''Evenwicht is een beetje verdwenen''

SC Heerenveen is moeizaam aan de tweede seizoenshelft begonnen. De Friezen spelen niet onaardig, maar behaalden uit vier wedstrijden slechts vier punten en werden daarnaast uitgeschakeld in het bekertoernooi. En dat terwijl SC Heerenveen in de winterstop niet zwakker werd en zelfs toptalent Martin Ødegaard van Real Madrid huurde.

"Met Ødegaard in de basis heeft Heerenveen nog niet weten te winnen", schrijft Leo Driessen op de website van RTL Nieuws. "Het is te gemakkelijk daar de Noor de schuld van te geven. Dat is gewoon een goede speler. Maar het evenwicht is bij Heerenveen wel een beetje verdwenen. Met Ødegaard heeft Heerenveen er een speler bij, die net als Larsson en Zeneli graag in de bal komt en een actie wil maken. Het is op die manier allemaal een beetje te veel van het goede. Zie met name de eerste helft tegen Utrecht."

"Streppel heeft een interessant luxeprobleem", vindt Driessen. "Hij wil graag aanvallen en dat moet hij vooral ook blijven doen. Maar hij zal ook het evenwicht in de ploeg dienen te bewaken. Voor volgende week is dat al opgelost. Larsson is door zijn rode kaart geschorst en dan kan Odegaard doorschuiven. En is er weer plaats voor Van Amersfoort. Blijf aanvallen Heerenveen, maar denk om de balans."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Feb 2017 om 15:13
  Helaas is het iq niet zo hoog van hupfean, hij weet niet eens hoe je Cambuur schrijft haha ;) Het niveau VP want daar zit ie ook volgens mij.
 • 6 Feb 2017 om 14:47
  @DIABY2: Dit bedoelde ik in het vorige artikel. Met hem teveel van het goede. We draaien er in door en lopen ons vast. Daarom van Amersfoort terug in de basis.
 • 6 Feb 2017 om 14:33
  Die driessen moet zn bek houden. Domme kamboer supporter.
 • 6 Feb 2017 om 13:17
  Komt wel weer goed. Ik denk dat het team het ook zelf wel het met deze groep ook als een geweldige uitdaging ziet. Gewoon doorbouwen (tot aan de playoffs). Met Schaars en Veerman er weer bij straks...... Wat ze nu laten zien is niet te vergelijken met vorig jaar ?n ook niet met veel andere clubs.Een gedegen ploeg die veelal wint met leuk voetbal ben je niet zomaar. Dat we uit de beker liggen is echt doodzonde en gemiste kans, maar verder vind ik het een prima seizoen zo.
 • 6 Feb 2017 om 12:56
  Spijker op z\'n kop!
zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›