Vlap: ''Niet het gevoel dat iedereen bij Heerenveen dat wilde''

0
Vlap: ''Niet het gevoel dat iedereen bij Heerenveen dat wilde''

Michel Vlap maakte deze zomer op huurbasis de overstap naar FC Twente. SC Heerenveen was ook geïnteresseerd, maar de aanvallende middenvelder koos bewust voor een andere club.

"Met Johnny Jansen heb ik altijd contact gehouden. Ik denk dat hij graag had gezien dat ik was teruggekeerd. Alleen had ik niet het gevoel dat iedereen bij Heerenveen dat ook koste wat het kost wilde. Helemaal niet erg, want ik wilde dat zelf ook niet. Fryslân is mijn thuis en Heerenveen mijn club, maar een terugkeer was nu nog te vroeg. Dan had ik voor mijn gevoel de makkelijkste weg gekozen", vertelt de voetballer in de Leeuwarder Courant.

"Ik wil mezelf uitdagen en bewijzen dat ik het ook bij andere clubs kan laten zien. Zoals ik dat bij Anderlecht in mijn eerste jaar heb gedaan", vertelt Vlap, die zondagmiddag tegen zijn oude club speelt. Jarenlang droomde hij over het Abe Lenstra stadion. Daarna was hij er wekelijks een van de uitblinkers. "Misschien zing ik voor de aftrap het Frysk volkslied mee. En of die terugkeer ooit komt? Ik zou dat heel mooi vinden, ja."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›