Bruijn krijgt nieuwe positie bij NEC: ''Het maakt geen drol uit''

0
Bruijn krijgt nieuwe positie bij NEC: ''Het maakt geen drol uit''

Jordy Bruijn is een centrale middenvelder die ook prima uit de voeten kan als linksbuiten. Dat liet de voormalig middenvelder van SC Heerenveen zien in het uitduel tegen Sparta, waar hij met NEC in Rotterdam voor zijn eerste assist van het seizoen zorgde.

"Ik kreeg de bal ter hoogte van onze eigen verdedigers en van daaruit kon ik doorbewegen en uiteindelijk de assist geven", vertelt de speler van de ploeg uit Nijmegen aan De Gelderlander na afloop van het gelijke spel (1-1) in Rotterdam. 

"Als je alleen het doelpunt had gezien, dan zou je denken dat ik met de punt naar achteren speel. Dus linksbuiten of middenvelder... Het maakt geen drol uit", benadrukt Bruijn. "Ik voel me zeker niet ongelukkig aan de buitenkant. Als je kijkt naar hoe vaak ik vorig seizoen de bal had en dit seizoen, dan zit daar een groot verschil tussen."

"Dat is niet per se frustrerend, maar een kwestie van wennen", vervolgt hij. "Voor mijn gevoel zit er een stijgende lijn in mijn spel. Ik kom steeds beter tot mijn recht op deze positie."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›