VIDEO | Lammers maakt in Europa League eerste goal voor Eintracht

Sam Lammers heeft zijn eerste doelpunt in dienst van Eintracht Frankfurt gemaakt. De oud-spits van SC Heerenveen was donderdagavond trefzeker in de Europa League.

Lammers tekende voor de gelijkmaker in de thuiswedstrijd tegen Fenerbahçe. Mesüt Özil zette de Turkse topclub op voorsprong, maar Lammers tekende vijf minuten voor rust voor de gelijkmaker. In blessuretijd mistte Fenerbahçe nog een strafschop. De rebound ging er wel in, maar werd afgekeurd vanwege te vroeg inlopen.

Lammers, die door Eintracht Frankfurt gehuurd wordt van Atalanta Bergamo, maakte afgelopen weekend zijn debuut in de Bundesliga. Hij speelde zeventig minuten mee in de thuiswedstrijd tegen VfB Stuttgart (1-1). Donderdag maakte hij de negentig minuten vol. Naast Fenerbahçe treft Eintracht Frankfurt nog Olympiakos Piraeus en Antwerp FC in de Europa League.