Janmaat blijft bij ADO Den Haag: ''Anders was ik wel gestopt''

0
Janmaat blijft bij ADO Den Haag: ''Anders was ik wel gestopt''

Daryl Janmaat gaat met ADO Den Haag de Keuken Kampioen Divisie in. Ondanks de degradatie van de club denkt de oud-speler van SC Heerenveen niet aan een vertrek.

"Er komt een voorbereiding van acht weken, wat voor mij heel goed uitkomt. Ik hoop dat ik gewoon weer de oude word en dat ik mooie dingen kan neerzetten bij ADO. We beginnen maandag met trainen, dan zullen we ook wel bijgepraat worden. Het is een beetje een chaos, op dit moment", begint Janmaat over de situatie bij ADO Den Haag bij Voetbal International.

Ook in de Keuken Kampioen Divisie hoopt Janmaat van waarde te gaan zijn voor ADO Den Haag. "Ik wil graag nog dat veld op, ik vind voetballen té leuk om nu al te stoppen. Ik wil met ADO goede dingen doen, het is toch mijn club. We zijn helaas gedegradeerd, maar voor mij is het een enorme uitdaging om de club omhoog te helpen."

"Ik ben teruggekeerd omdat mijn gezin graag terug wilde, mijn kinderen gaan nu hier naar school en hebben het naar hun zin. Dus om ze nu weer mee te nemen, dat zie ik niet echt zitten", vervolgt hij. "De motivatie is er nog, anders was ik wel gestopt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›