''De marktwaarde van Dumfries schiet inmiddels door het plafond''

4
''De marktwaarde van Dumfries schiet inmiddels door het plafond''

Denzel Dumfries was donderdag opnieuw bepalend voor het Nederlands elftal. De verdediger kwam net als tegen Oekraïne tot scoren en staat nu dus op twee doelpunten in twee wedstrijden.

"Memphis Depay en Wout Weghorst gingen vrolijk verder met het grossieren in balverlies. Maar veel belangrijker: Denzel Dumfries verlengde zijn goede vorm. Voor de vierde (!) keer had hij een groot aandeel in een Oranje-treffer", zag de ochtendkrant. 

Nederland kreeg genoeg kansen om de wedstrijd eerder in het slot te gooien. "Na de drievoudige wissel van De Boer in de 64e minuut moest - wie anders dan - Dumfries eraan te pas komen om de Oostenrijkers, die het eerste groepsduel van Noord-Macedonië hadden gewonnen, op de knieën te krijgen. Dumfries stond al op het lijstje van een aantal topclubs, maar de marktwaarde van de onverschrokken PSV'er schiet inmiddels door het plafond."

 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Jun 2021 om 15:24
  Even iets anders. Vanavond speelt Schotland op Wembley tegen Engeland. Dan zal in het hol van de leeuw het prachtige Flower of Scotland klinken, hun officieuze volkslied dat humoristisch beschrijft hoe de Schotten een overmacht aan Engelsen versloeg in de 14e eeuw. En volgens het laatste couplet zouden ze dat nog wel eens kunnen doen... Wat mij betreft een van de hoogtepunten van dit EK.
 • 18 Jun 2021 om 13:00
  Heeft Hamstra destijds goed gedaan. Die doorverkoop 10% zijn leuke meevallers.
 • 18 Jun 2021 om 11:04
  Wie wordt hier aangehaald redactie?
 • 18 Jun 2021 om 09:55
  Katsjing katsjing! Mogen wij bij Heerenveen even vangen? 10% door verkoop percentage toch? Ik ben benieuwd waar dit toe leid.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›