Schöne over transfer: ''Dat maakt de cirkel voor mij rond''

2
Schöne over transfer: ''Dat maakt de cirkel voor mij rond''

Ted van Leeuwen is verheugd met de komst van Lasse Schöne naar NEC Nijmegen. Volgens de technisch directeur past de middenvelder, die transfervrij overkomt van SC Heerenveen, goed bij de club.

"Hij staat symbool voor de metamorfose die zich bij NEC aan het voltrekken is", aldus Van Leeuwen bij Voetbal International. "Bij NEC is nu alles anders. Het juk van de Eerste Divisie is afgeschud, de seizoenkaarten zijn uitverkocht en er is een groeiende wachtlijst. Sterker nog: er worden seizoenkaarten tegen woekerprijzen aangeboden op Marktplaats aangeboden. We zijn blij, trots en content om Lasse nu te presenteren, precies 3.265 dagen nadat hij ons verliet."

NEC Nijmegen wil de stap naar de middenmoot van de Eredivisie gaan zetten. "Dit project is heel interessant", weet Schöne. "Wat hier gaande is, daar wil ik onderdeel van zijn. Er heerst een positieve sfeer, daar willen we op doorbouwen. Ik keer terug naar een club waar ik met heel veel plezier heb gespeeld, dat maakt het alleen maar mooier. Dat maakt de cirkel voor mij rond. Laten we hopen dat we van NEC weer een goede, stabiele Eredivisie-club kunnen maken."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Jun 2021 om 21:34
  • Quote van 10 Jun 2021 om 17:35
   De cirkel is rond en de financiën waarschijnlijk ook.
  Het geld uit de verkoop van de HEMA moet toch op bij Marcel Boekhoorn. Dus dan maar zo
 • 10 Jun 2021 om 17:35
  De cirkel is rond en de financiën waarschijnlijk ook.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›