'Sibon zegt Verbeek af en krijgt baan bij Nederlandse topclub'

0
'Sibon zegt Verbeek af en krijgt baan bij Nederlandse topclub'

Gertjan Verbeek gaat aan de slag bij Almere City. De ervaren oefenmeester mocht van de club zijn eigen assistent-trainer meenemen en droeg Gerald Sibon voor, met wie hij prettig samenwerkte bij Heerenveen en in Australië. 

"Ik heb met Gertjan de club bezocht en een goed gesprek gevoerd. Maar ik heb bedankt voor de baan. Dat ligt niet aan Almere of Gertjan, integendeel, maar ik heb een andere optie", vertelt Sibon in de Leeuwarder Courant. Daarbij doelt de oud-spits op zijn toekomstige baan bij Ajax. Hij verwacht dat hij binnenkort meer over dat avontuur kan vertellen.

Voor Verbeek dus een kleine tegenvaller. "Almere City heeft gelukkig al een uitgebreide staf. Het was mooi geweest als Gerald was meegekomen. We kennen elkaar door en door, weten precies wat we aan elkaar hebben. Dat maakt het makkelijker, bijvoorbeeld om nieuwe trainingsvormen in te voeren."

"Maar goed, ik stap bij een club binnen die al een goed niveau heeft. Nu is het zaak om dat verder uit te bouwen. Want voor mij is het niet de vraag of, maar wanneer deze club promoveert", aldus Verbeek.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›