Veldman (35) naar RSC Anderlecht: ''Ken ik dus al een hele tijd''

0
Veldman (35) naar RSC Anderlecht: ''Ken ik dus al een hele tijd''

Robin Veldman gaat aan de slag bij Anderlecht U21, zo laat de club uit België weten via de officiële kanalen. De 35-jarige voetbaltrainer uit Heerenveen was in het verleden werkzaam bij SC Heerenveen (elf jaar) en Ajax (vier jaar). 

Hij kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. "Ik heb bij Ajax en Heerenveen vaak de jongeren van Anderlecht aan het werk gezien, onder meer op de Future Cup, waar ze vaak ver doorstootten en die ze ook al wonnen. Hun verzorgd, aanvallend voetbal en de internationale toptalenten zoals Lukaku, Tielemans en nog heel veel anderen die de Academy al voortbrachten ken ik dus al een hele tijd", legt hij uit.

"Ik wil het maximum uit al dat talent halen dat er in jongeren zit en hen helpen die volgende stap te maken naar het A-team", vervolgt Veldman op de website van zijn nieuwe werkgever. "Bij een goed gesprek met Vincent Kompany en Peter Verbeke zag ik echt meteen dat we met onze visie en ons enthousiasme helemaal op dezelfde lijn zitten. Ik heb ongelooflijk veel zin om eraan te beginnen en de volgende generatie jongens klaar te stomen waar de supporters van Anderlecht zo veel van houden.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›