''Vlap vond dat hij moest spelen, maar zit nu ook op de bank''

0
''Vlap vond dat hij moest spelen, maar zit nu ook op de bank''

Michel Vlap begon zijn verhuurperiode bij Arminia Bielefeld spectaculair met een fraaie goal tegen Bayern München, maar de laatste vier duels kwam hij niet meer in actie. Bij RSC Anderlecht hopen ze hoe dan ook dat Vlap nog gaat slagen.

Sportief directeur Peter Verbeke hoopt dat hetzelfde geldt voor tien andere spelers die de Belgen dit seizoen hebben verhuurd. Voor drie van hen, waaronder ook Vlap, wacht hoe dan ook een nieuwe kans in de zomer. "Voor hen kan de voorbereiding een nieuwe start zijn", vertelt Verbeke in Het Nieuwsblad.

De 23-jarige Fries liet recent bij Radio Camataru weten dat hij een mentale omslag heeft gemaakt en ook meer tijd in het krachthonk doorbrengt. Verbeke blijft desondanks kritisch: "Hij vond dat hij hier moest spelen, maar nu zit hij ook bij Bielefeld op de bank terwijl die club tegen de degradatie vecht."

"Hopelijk draait hij de knop om en beseft hij dat hij blij mag zijn dat hij bij een club als Anderlecht mag knokken voor een basisplaats", besluit Verbeke. RSC Anderlecht plaatste zich recent voor de Champions' play-offs en is daarmee voor komend seizoen alvast verzekerd van Europees voetbal.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!