Popov blikt terug: ''De allerslechtste trainer die ik heb gehad''

0
Popov blikt terug: ''De allerslechtste trainer die ik heb gehad''

Goran Popov bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij SC Heerenveen. De Macedoniër, die met de club uit Friesland in 2009 de finale van de KNVB Beker wist te winnen, had in zijn laatste jaar echter geen goede verstandhouding met Jan Everse. 

"De allerslechtste trainer die ik heb gehad", legt hij uit in een interview met FeanFan Magazine. "Een gesprek met hem heb ik niet gehad. Ik moest meer verdedigen, minder aanvallen. Mijn kwaliteit is juist het rennen langs de lijn en mijn tegenstander zo stuk spelen. Full power", aldus Popov. 

"Dat wilde Everse niet begrijpen", vervolgt hij teleurgesteld. "Vier wedstrijden voor het eind van de competitie zette hij mij op de bank. Zo eindigde mijn carrière in Heerenveen. Toen Dinamo Kiev zich meldde, heb ik met pijn in mijn hart Heerenveen de rug toegekeerd."

Everse liet zich destijds ook in de media kritisch uit over Popov: "Je kunt niet dezelfde fouten blijven maken, dat gaat ten koste van het team. Ik heb niet het idee dat ik hem bereik. Op een gegeven moment ben je het dan zat. Ik denk dat het bij hem niet een kwestie van niet willen is, maar van niet kunnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›