Lof voor 'gewilde' Kaib: ''Een positief opvallende speler''

0
Lof voor 'gewilde' Kaib: ''Een positief opvallende speler''

Rami Kaib maakt een goede indruk op Geert Arend Roorda. De verdediger, die meteen na zijn komst naar SC Heerenveen een basisplaats veroverde, maakt met zijn rushes, assists en goals meteen het verschil.

"Die spelers zijn op dit moment heel erg gewild", begint Roorda bij Radio Camataru. "De backs worden zo ontzettend belangrijk gemaakt. In tegenstelling tot toen wij nog een stuk jonger waren. Toen was het de aanvallende middenvelder. Dat is wel een transformatie in het voetbal geweest. Dat de backs heel belangrijk gemaakt worden zodat je via de zijkanten kunt aanvallen."

"Kaib vind ik een positief opvallende speler. Die valt mij wel positief op. Het nadeel is alleen wel, als je veel naar voren gaat dan ben je niet achterin. Caner Cavlan, die nu bij Emmen speelt maar ook bij Heerenveen heeft gezeten, heeft dat ook een beetje", vervolgt de huidige jeugdtrainer van Sparta Rotterdam.
 
Ook trekt Roorda de vergelijking met Goran Popov. "Jan de Jonge zei een keer dat je ook terug moest rennen. Maar Goran zei dan ‘trainer, ik heb zo hard naar voren gerend. Ik ben dan moe’. Hij moest dan uitrusten en dan kon hij weer naar voren. Het was een fijne jongen om in de groep te hebben. Er gebeurde altijd wel wat", lacht Roorda tot besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›