''SC Heerenveen bood mij ook een fiets aan, maar ik zei: no chance''

0
''SC Heerenveen bood mij ook een fiets aan, maar ik zei: no chance''

Danijel Pranjic raakte in zijn periode bij SC Heerenveen goed bevriend met Goran Popov. De twee oud-spelers van de Friezen hebben nog altijd regelmatig contact.

"Popo was crazy. Hij woonde bij mij in de buurt. We aten vaak samen, zoals bij de Mexicaan. Als iemand op de club een slecht humeur had, vrolijkte Popo hem op. Hij is toen ook een keer 's ochtends door de politie bekeurd. Hij reed in een auto met lekke banden en had een drankje te veel op", vertelt Pranjic in ELF Voetbal.

"Popo mocht even niet in zijn auto rijden en kwam daarom met een elektrische fiets op de club, haha", vervolgt Pranjic. "Heerenveen bood mij ook een fiets aan, maar ik zei: no chance. Ik kom in de auto naar de club. Ik was fietsen helemaal niet gewend in Kroatië."

Ook met Miralem Sulejmani had Pranjic een goede band. "Hij was het tegenovergestelde van Popo. Heel rustig. Je hoorde hem weinig. Hij was nog heel jong. Ik was als een grote broer voor hem. Ik adviseerde hem destijds niet naar Ajax te gaan. Ik hoopte dat hij er nog een jaar aan vast zou plakken in Heerenveen. Maar zeg maar eens nee tegen Ajax op zo'n leeftijd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›