Lurling keert terug bij NAC Breda: ''Deze stap past uitstekend''

0
Lurling keert terug bij NAC Breda: ''Deze stap past uitstekend''

Voormalig SC Heerenveen-speler Anthony Lurling is terug bij NAC Breda. De oud-aanvaller gaat aan de slag als trainer van de O15 en assisteren bij het eerste elftal, zo meldt de Parel van het Zuiden via de officiële kanalen.

Lurling komt over van PSV, waar hij in de jeugdopleiding actief was. "In drie jaar als trainer bij PSV heb ik veel geleerd. Dit is voor mij een hele mooie stap in mijn trainerscarrière. De afgelopen periode heb ik mijn diploma UEFA A gehaald en vanuit daar wil je je natuurlijk blijven ontwikkelen. Deze stap past daarin uitstekend", aldus Lurling op de clubwebsite.

Zeven jaar geleden vertrok Lurling bij NAC Breda. "Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij NAC en mijn steentje bij te dragen aan de opleiding en NAC 1. Met name om jonge spelers te helpen in de ontwikkeling en fijne kneepjes van het vak mee te geven om te slagen in het profvoetbal. Ik wist eigenlijk vrijwel direct dat ik dit wilde gaan doen. De club spreekt in mijn geval voor zich denk ik. Het zal echt voelen als thuiskomen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›