Lurling verklaart band: ''Die prestaties gebeuren niet jaarlijks''

2
Lurling verklaart band: ''Die prestaties gebeuren niet jaarlijks''

Antony Lurling heeft in zijn carrière voor verschillende clubs mogen spelen, maar één van de clubs waaraan hij speciale herinneringen aan heeft, is SC Heerenveen.

"Ik heb een paar clubs in mijn carrière waar ik hele bijzondere herinneringen aan heb. Dat zijn Den Bosch, daar ben ik begonnen, bij NAC heb ik zeven of acht jaar gespeeld en bij SC Heerenveen heb ik denk ik wel de mooiste tijd meegemaakt qua successen met het elftal en individueel", vertelt Lurling.

"In het eerste jaar heb ik achttien doelpunten gemaakt, hebben we de Champions League gehaald en zijn we tweede geworden. Dat zijn prestaties die niet jaarlijks gebeuren", vervolgt hij zijn toelichting. Bij die clubs heb ik een apart gevoel."

"Vaak word ik aan het eerste jaar herinnerd waarin ik achttien doelpunten maakte, maar ik vond mijn tweede jaar eigenlijk het beste bij SC Heerenveen", gaat de voormalig voetballer verder. "Ik begon wat moeizaam dat jaar, ook omdat we veel wedstrijden in de Champions League speelde, maar ik heb dat jaar zo veel geleerd, ook qua tegenslagen. Daar leer je veel van en wordt je sterker van."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Feb 2021 om 10:05
  • Quote van 14 Feb 2021 om 08:30
   Kijk het volle stadion eens. Man..man..man..man....wat mis ik dat. Hoop dat we er volgend seizoen weer met zijn allen in kunnen.
  Ik kan me herinneren dat nog niet eens zo lang geleden, sterker nog de allerlaatste wedstrijd met publiek, we een uitverkocht stadion hadden. Het kan dus ook in deze tijd nog. 

  Als het huidige bestuur langzaam blijft bouwen aan herstel van de club; wie weet wat er dan kan gaan gebeuren in de komende jaren.

  Ik deel je gevoel dat het een gemis is nu niet naar het stadion te kunnen. Helemaal nu het elftal langzaam maar zeker vorm krijgt met ook wat meer kwaliteit in de selectie.
 • 14 Feb 2021 om 08:30
  Kijk het volle stadion eens. Man..man..man..man....wat mis ik dat. Hoop dat we er volgend seizoen weer met zijn allen in kunnen.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›