Pranjic plant afscheid: ''Echt mijn laatste maanden als speler''

2
Pranjic plant afscheid: ''Echt mijn laatste maanden als speler''

Danijel Pranjic ziet er tegenwoordig naar eigen zeggen uit als een viking. De oud-speler van SC Heerenveen heeft lang haar, een grote baard en zit onder de tatoeages.

"Als ik nu in Heerenveen zou rondlopen, zouden niet veel mensen mij nog herkennen, denk ik", begint Pranjic in ELF Voetbal. "Ik heb een iets andere look dan bij Heerenveen, maar ik ben van binnen dezelfde Danijel. Ik ben een groot fan van de Netflix-serie Vikings en een paar jaar geleden besloot ik een soort Viking-look te nemen.

Tegenwoordig woont Pranjic op Cyprus waar hij speler/trainer is bij Omonia Psevda. "Ik heb in de eerste seizoenshelft nog wedstrijden meegedaan, maar vond het moeilijk te combineren met mijn rol als trainer. Ik zal alleen nog in nood spelen. Dit zijn echt mijn laatste maanden als speler."

"Niet omdat ik 39 jaar ben, want leeftijd is mijn een cijfer. Ik ben nog fit en zou best drie jaar eraan kunnen plakken. Ik heb altijd goed voor mijn lichaam gezorgd. En hoewel ik net als andere Kroaten van lekker eten houd, blijf ik slank. Iets genetisch denk ik", besluit de voormalig international van Kroatië.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2021 om 18:59
    Ik heb altijd de hoop gehad dat hij zijn carrière af zou sluiten bij ons!
  • 11 Feb 2021 om 15:59
    Ik denk het wel Danijel!
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›