Narsingh na Twente-debuut: ''Laten zien dat ik het nog in me heb''

0
Narsingh na Twente-debuut: ''Laten zien dat ik het nog in me heb''

Voormalig SC Heerenveen-aanvaller Luciano Narsingh heeft zondag in de wedstrijd tegen VVV-Venlo zijn debuut gemaakt voor FC Twente. De huurling van Feyenoord zag hoe door een late goal de zege naar de Limburgers ging in de Grolsch Veste.

"Ik had mijn debuut anders verwacht", begint Narsingh in gesprek met FC Twente TV. "Als ik terugkijk naar de eerste helft, hebben we veel kansen gecreëerd. De bal ging er niet in en je verwacht dat het de tweede helft wel gaat gebeuren. Helaas gebeurt dat niet en VVV maakt hun kans wel af, dat is zuur."

Over zijn eigen optreden - Narsingh kwam in de 63e minuut in het veld - is de voormalig Oranje-international niet tevreden. "Ik heb een paar voorzetten geleverd. Ik moet natuurlijk nog meer ritme krijgen. Ik ben niet snel tevreden, maar ik ben natuurlijk wel dankbaar en blij met dat ik minuten heb mogen maken. Ik hoefde over de komst naar FC Twente niet lang na te denken."

"Ik wil me hier heel graag bewijzen en laten zien dat ik het nog in me heb. Ik heb de overtuiging dat ik het nog kan. Wel moet ik wedstrijden spelen en dat kan ik hier. Hopelijk is het een win-winsituatie voor iedereen", besluit Narsingh, die eerder dit seizoen tien Eredivisieduels speelde voor Feyenoord.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›