Derksen verbaasd: ''Hoe doet Twente dat met salaris van Narsingh?''

0
Derksen verbaasd: ''Hoe doet Twente dat met salaris van Narsingh?''

Johan Derksen kijkt met verbazing naar de verhuurperiode van voormalig SC Heerenveen-aanvaller Luciano Narsingh aan FC Twente. De voetbalanalist is vooral nieuwsgierig naar de voorwaarden van de huurdeal tussen Feyenoord en de Tukkers.

"Hoe zou FC Twente dat doen met dat salaris van hem, van 1,4 miljoen euro? En waarom neemt Twente hem?", vraagt Derksen zich hardop af bij Veronica Inside. "Want hij heeft overal waar hij gezeten heeft bewezen dat hij het niet waarmaakt. Ik vond hem bij PSV vroeger ook al niks. In Engeland heeft hij het niet gemaakt, bij Feyenoord niet. Hoe kan zo'n man in godsnaam 1,4 miljoen euro verdienen?"

René van der Gijp haakt in: "Bizar dat je hem dat geeft voor twee jaar. Die heeft de laatste vier jaar geen goede wedstrijd gespeeld", aldus de oud-speler van SC Heerenveen. Presentator Wilfred Genee voegt toe dat Narsingh destijds zo'n hoog salaris kon krijgen omdat hij transfervrij was. "Dan zal Feyenoord waarschijnlijk een deel van het salaris blijven betalen", besluit Derksen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›