Noppert tekent bij Go Ahead: ''Laatste jaren genoeg meegemaakt''

0
Noppert tekent bij Go Ahead: ''Laatste jaren genoeg meegemaakt''

Andries Noppert, die in afwachting van een nieuwe club meetrainde bij SC Heerenveen, heeft een contract getekend bij Go Ahead Eagles. De goalie hoopt in Deventer na een geslaagde proefperiode zijn voetbalgeluk weer terug te gaan vinden.

"Ik ben met open armen ontvangen bij Go Ahead Eagles. Verder heb ik inmiddels ervaren dat het met de voetballende kwaliteit van de spelersgroep wel goed zit. Over mijn eigen rol kan ik duidelijk zijn: Jay Gorter is de eerste doelman en dat gun ik hem ook, want hij is een enorm keeperstalent. Het belangrijkste voor mij is dat ik weer dagelijks met staf en medespelers op het veld kan staan om mezelf als keeper te ontwikkelen", aldus Noppert op de clubwebsite van Go Ahead.

Noppert wil na een langdurige blessure de komende periode fit blijven. "De laatste jaren heb ik genoeg meegemaakt om te weten dat het weinig zin heeft om ver vooruit te kijken. Trainerswissels die voor mij niet gunstig uitpakten, een buitenlands avontuur bij een club die problemen kreeg met de belastingdienst, een zware knieblessure."

"Ik hoop de komende maanden vooral fit te blijven, het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer voor honderd procent terug te krijgen en bij Go Ahead Eagles te laten zien wat ik kan", aldus de Jouster.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›